grelnik vode maskota kostum Izolacija pot menzi po meri risani lik, cosplay pustni kostum 3480

Kostume In Pribor

€368.37
0 Ocene

Sku: z82028

WEL C O M E T O M A S C O T C ZMOGLJIVOSTI!

OPOZORILO:

Če kostum in specifikacija potrebujete je na zalogi, vas bomo kontaktirali, da se dogovorite za čas dostave.Proizvodnja časa ponavadi traja 4 do 7 dni, pri čemer bomo poslali v najkrajšem možnem času, želim, da razumete.In sprejemamo po meri, proizvodnja in trgovina naročila.

OPOMBA:

Prosimo, da nam sporočite, katere velikost, ki jo potrebujete za naročanje, ali pa bomo poslali kot privzeto velikost M, želim, da razumete.

Specifikacija:

S (160 cm-170 cm)- 5'3" 5'7",

M (171 cm-180 cm)- 5'7" 5'11",

L (181 cm-190 cm)- 5'11" 6'3",

XL (191 cm-200 cm)- 6'3" 6'7",

Custom-Made (Plz nas obvestite)

Material:

Narejen je iz visoko kakovostne kratke pliš, dolgo plišastih.zelena izdelka, neškodljiva za človeško telo (to je mogoče oprati z vodo ali suho čiščenje)

Glavo z EPE materiala.

Kratek uvod:

Ljudje se lahko svobodno hoditi, ko rabo, ta kostum, ki je z živo, živahno in lepo obliko, in ljudje lahko jasno videli notranjosti; Ta kostum je z prezračevanje design in je mogoče oprati z lahkoto, in podjetja, logotip in druge znake lahko dodate na oblačila.

APLIKACIJE:

1) Nakupovalna ulica/Poslovni Ulici, otroška igrišča, pešpoti ulici, poroko, praznovanje, parke(za skupinske fotografije s turisti), itd.

2) Različnih blagovnih prodajne razstave, razstave, itd

3) Podjetništvo, nakupovalni center je oglaševanje/propaganda, promocije, itd

4) Krajev za Zabavo/Zabaviščni, tematski parki propaganda, itd

5) Velika stranke, rojstnodnevne zabave, vadbo/odprtju praznovanja, športne konkurence, poročni obred, Karneval stranke, itd.

6) Vrtcih in družbeno koristnih dejavnosti, itd

Edinstven Design:

Čelada material:

Polietilen, ki je precej drugačen od karton materiala ali peno material, ki najbolj kostumov čelada so.Je enostaven za čiščenje in boljše prezračevanje.

Teža:

Kot čelada je izdelana iz Polietilena in EPE materiala, ki je zelo lahka, tako da uporabnik lahko nosite za dolgo časa prosto in celo brez velikega pritiska na ramena.

Zaščita:

Polietilen čelada je proizvedena integrirana z visoko tehnologijo pralni namesto skupnega z več kosov, tako da je močno in dovolj trda, da ne poškodujete in nenadno presenetljivo, tako da uporabnika glava je pod dobro zaščito.

Dihati in vizija:

Uporabnik lahko diha svobodno znotraj, saj je z dobro prezračevanje oblikovanje; Uporabnik lahko jasno videli od znotraj skozi oči.In noša je nameščen s plastično net-obliko pokrov, ki se uporablja za preprečevanje prah in druge stvari.

Nepremočljiva:

POLYFOAM material se lahko Nepremočljiva

Čiščenje Navodila:

Vodo za pranje ali suho čiščenje.Visi sušenje le, ogrevanje je prepovedano.

NAKUP NAVODILA:

Moto: želim si, da komunicira z vsemi kupci, vaše zadovoljstvo bo zagotovljena!Želim vam lahko potrdi naročilo, ko ste prejeli izdelek. ( dnevnik na Zims.si nato prijavite na vaše Zims.si račun, nato potrdite naročilo).Če lahko pustite mi nekaj pozitivne povratne informacije, bom hvaležen.Dal vam bom nekaj popust pri naslednjem naročilu.Če imate vprašanja o izdelkih, Namesto da bi neposredno šolanja, negativen ali nevtralen povratne informacije, smo vam želim lahko stik z mano prvič, hvala.

Plačilo : Alipay prednost.West Unije sprejeta.

Od vrat do vrat, Ladijski promet:

Vse naročene izdelke, ki bodo dobavljeni v roku, ki je prikazano v izdelek uvod ko plačilo je očiščeno.Kontaktirali vas bomo, če obstaja izjema.EMS je naš privzeti dostava izbira.Če pogosto traja od 5 do 15 dni, odvisno od države.

Garancija & Zavarovanja:

Kupci, ki so odgovorni za dodatne davčne, carinske takse in Dajatve za uvoz (če obstaja).Zavarovanje je neobvezno.Nismo odgovorni za paket izgubljenih ali poškodovanih med dostavo, če niso zavarovani.

Politika Vračanja

1. Če je kaj narobe z izdelkom, nas kontaktirajte v roku 3 dni.Zamenjavo izdelka obveščeni po 3 dneh ne sme biti čast za zamenjavo.

2. Izdelek MORA biti vrnjen v originalni predstavitev paket.In izdelek se lahko vrnejo le, če je naravno lomljenega in nikoli še ni bil uporabljen Prosimo vključujejo vrnjeno package: vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, in razlog za vrnitev.

3. Kupec bi moral biti odgovoren za VSE Vrnitev stroške dostave.

Feedbacks Politike

Cenimo vaše pozitivnih povratnih informacij in bomo nemudoma storijo enako; če niste zadovoljni z našo storitvijo, se najprej obrnite na nas, da se pogaja, preden daš Nevtralne ali negativne povratne informacije.Hvala za vaše razumevanje.

Storitve Za Stranke:

Prosimo, obrnite na nas, če imate vprašanja ali težave na naše izdelke.Vaše vprašanje bo odgovoril v roku 24 ur.

Kakšne načine plačila lahko uporabljam?

Trenutno lahko plačilo preko Moneybookers, Visa, MasterCard in bančno nakazilo.Izberete lahko tudi plačilo s izberite debetne kartice, vključno z Maestro, Solo, Carte credit card, PostePay, CartaSi, 4B in Euro6000. Več možnosti plačila bodo na voljo na Zims.si v prihodnosti.

Depozitni storitev na Zims.si napaja Alipay.com, vodilni tretjih oseb online plačila platformo od Alibaba Group.Depozitni omogoča varno, da plača na spletu, brez da bi izpostavljali svoje podatke o kreditni kartici.Lahko spremljate tudi dostavo vašega naročila in plačila, samo sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.Depozitni je hitro, varno in enostavno za uporabo!

Za Kupce:

Plačilo se lahko sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.

Sledi dostava z edinstveno številko za sledenje na ladijski promet spletni strani družbe.

Za Dobavitelje:

Depozitni preveri kreditno kartico podrobnosti za vsako transakcijo.

Depozitni le prosi, da ladja naročilo, ko smo potrdili prejemu plačila.

Varno plačilo z VeriSign šifriranje

Zims.si Depozitni uporablja vodilnimi VeriSign šifriranja, da bi vam najbolj varno poslovanje na spletu:

Na Vaš Računalnik

Ko se registrirate ali prijavite v našo spletno stran, smo preverite, da vaš Internetni brskalnik, ki je nameščen Secure Sockets Layer 3.0 (SSL) ali višji.

Oznake: ženske italija kostum, voda risanka kostum, deerma vode grelnik vode, otroci narodna noša, cosplay robin kostum, ty halloween kostum, heidi halloween kostum, otroci hiro kostum, halloween kostum jama, ženske zomby kostum.

  • Znaki: Živali Tematskih Kostumi
  • Vrsta Tkanine: volnene
  • Posebno Uporabo: Kostumi, Kostume In Pribor
  • Postavka Vrsta: Kostumi
  • Tema: MASKOTA
  • Spol: Unisex
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Material: Bombaž, Viskoza
  • Dolžina Rokav: Polno

Mnenja Strank

Napišite pregled

Morda tudi všeč

Vroče

2021 Novo Genshin Učinka Igre Božje Oko Značko Cosplay Kostum Prop Monde Riyue dvodimenzionalne Perifernih Ženska Dodatki

€19.11 €39.00

Новинка 2021 года, genshin učinka igre, значок в виде глаза бога, костюм для косплея, реквизит monde riyue, двумерные периферийные женские аксессуары ime: božje oko značko material: fotoobčutljivih smole velikost: 140*130 mm/80*80mm barva: barvno sliko narejeno na

Vroče

Moda Platno Torbe Za Ženske Disney Mickey Mouse Nahrbtnik Ženska Srčkan Študent Knjiga Vrečko Za Shranjevanje

€6.12 €8.74

Moda platno torbe za ženske disney mickey mouse nahrbtnik ženska srčkan študent knjiga vrečko za shranjevanje disney mickey mouse nahrbtnik ženske moda platno torbe za ženske

Vroče

Anime Danganronpa Makoto Naegi Cosplay Kostum Celoten Sklop Halloween Pustni Kostum Za Odrasle Moške, Ženske

€65.14 €118.43

Obvestilo: zaradi različne metode merjenja in lokacijo , ne bo 1-3 cm napako, prosimo za razumevanje! včasih barva je različna med fotografij in realni predmeti, je neizogibno, morda zaradi različnih osebnih zaslon računalnika , tako da, če ste res mislih to , prosimo, obrnite na nas, preden postavite bi , hvala! če potrebujete veliko količino ali donot našli

Vroče

45 cm Lucy Cosplay Lasuljo Anime Cyberpunk Edgerunners Cosplay Lucyna Kushinada Multicolor Gradient Lase Toplotno Odporen Lucy Lasulje

€19.10 €27.28

45 cm lucy cosplay lasuljo anime cyberpunk edgerunners cosplay lucyna kushinada multicolor gradient lase toplotno odporen lucy lasulje

Vroče

Anime Arknights Varfarin Lase Posnetek glavo Cosplay Kostum Moški Ženske Študent Barrettes Pribor za Lase Xmas Darila

€12.91 €16.14

★ 100% čisto nov & visoke kakovosti ★ barva: (kot je prikazano na sliki) ★package: par velikost:dolžina 3,5 cm

Vroče

Anime Demon Slayer: Kimetsu ne Yaiba Tamayo kimono Cosplay Kostum

€91.10 €111.10

Anime demon slayer: kimetsu ne yaiba tamayo kimono cosplay kostum vključuje: vijolična kimono, pas pečat, ostra, nogavice, bele false ovratnik material: enotna krpo velikost :1 palca=2.54 cm enota:cm višina m 160-168 prsih 84 - 98 pasu 66-90 l višina 166-174 prsih 90-104 pasu 66-90 navodila za pranje podrobna navodila za pranje.za primere, pranje

Vroče

Tokio Revengers Cosplay Oblačila Tianzhu prve generacije glavni windbreaker bo ustrezala cosplay uspešnosti oblačila

€55.67 €79.52

Vroče

Denji Makima Hayakawa Aki Pochita Moč Tiskanih Unisex Racksack USB Polnilne Šolski Nahrbtnik Anime Žago Človek Cosplay

€36.95 €46.77

Predmet: denji makima hayakawa aki pochita moč tiskanih unisex racksack usb polnilne šolski nahrbtnik anime žago človek cosplay vključno z : 1 kos nahrbtnik informacije o velikosti : 30*15*44 cm teža : približno 650g

Vroče

Anime Demon Slayer Kamado Nezuko Agatsuma Zenitsu Dvojno Plast, Velike Zmogljivosti, Pero Vrečko, Vrečko Za Shranjevanje Oxford Pero Polje Tiskovine Darilo

€14.02 €17.53

Izdelek: svinčnik postopek: prenos toplote tiskanje material: oxford krpo barva: 1-5 velikost: 24x11x7cm prodajo stanje: spot številka: qgmbd11641

Vroče

Genshin Vpliv Odejo Cosplay Kostume Xiao Zhongli Hutao Plašč, Volneno Odejo, Plaščem

€11.45 €16.36

Izdelek vsebuje samo eno material :flanela velikost:160*110 cm, narejene na kitajskem 100% nova zaradi osvetlitev in prikaz, tam bo malo barva razlika, prosimo za razumevanje

Vroče

Anime DRAGA V FRANXX NIČ DVEH Cosplay Risanka Lutke Srčkan Mehki Pliš Plišaste Spremenite Oblačila, Obleko Gor Igrača Blazino Xmas Darila

€45.60 €57.00

Opis pogoj: 100% čisto nov material: pliš velikost: 21 cm/8.3 cm barva: kot na sliki package: 1pc*lutka dostava politike združene države amerike: 7 - 15 delovnih dni epacket (usps) evropa:15-30 delovnih dneh prek zims.si standardna dostava /china post v drugih državah:15-45 delovnih dneh zims.si standardna dostava / china post opomba: -

Vroče

Daiju Shiba Cosplay Anime Tokyo Revengers Kostum Manji Banda Obleke Rdeče Jarek Pelerine Hlače Lasuljo Black Dragon Kostum Set

€36.61 €61.01

Vroče

Halloween Kostum Za Dino Odrasle Otroke, Risanka Kostum Stranka Vroče T-REX Dinozaver Napihljivi Cosplay Fancy Maskota Anime Noša

€34.15 €49.49

Priložnosti: noč čarovnic / stranka / cosplay super za stranke,sem prepričan, da vam bo všeč! prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvojimi preden se odločite za nakup! opomba: 1.prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža

Vroče

Genshin Vpliv Raiden Shogun Cosplay Kostum Čarovnice Obleko Obleke Halloween Carnival Obleko

€110.53 €139.91

Genshin vpliv raiden shogun cosplay kostum čarovnice obleko obleke halloween carnival obleko opis: material:schutter tkanine vključeni:ramenski guard + obleko + pas + klobuk + ponaredek ovratnik + rokavi*2 + naselitve*2

Vroče

2022 Univerzami Boku Ni Junak Univerzami Ochaco Uraraka Dabi Cosplay Kostum Celoten Sklop Moški Ženske Jakno Plašč Majica S Kratkimi Rokavi

€10.00 €16.67

Vroče

Anime Katsuragi Misato Cosplay Katsuragi Misato Lasuljo Toplotno Odporne Lase Stranka Lasulje + Lasuljo Skp

€41.54

Specifikacije: opomba: lasulja je treba styled sami malo, tako da je lahko biti točno enako kot slike.zahvaljujemo se vam za razumevanje. :) 1. barva: kot slika 2. lasulja tip: 100% odporno na toploto sintetičnih vlaken, ki se lahko permed, barvane, rezani ali diy svoj stil. 3. namenjen: cosplay, kostum stranka, pusta, noč čarovnic, moda, ali pa samo za zabavo. 4.

Vroče

AnimeCells na Delo Črno Belih krvnih celic 1196 Lase Cosplay lasulje

€30.69 €37.42

Animecells na delo črno belih krvnih celic 1196 lase cosplay lasulje barva:kot na sliki pogoj:100% popolnoma nova in visoke kakovosti material:toplotno odpornih vlaken

Vroče

Igra Onmyoji Cosplay Lasulje Toploto Odporna Sintetična Igra Cosplay Lasuljo Halloween Carnival Party Cosplay Lasulje

€29.23

Vključno z:lasuljo,hairnet.spol: unisex material: visoko temperaturo vlaken priložnostih: party, klub, cosplay, pusta, noč čarovnic, vsakdanje življenje, itd dolžina:kratke opombe: zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Vroče

Malo Nosi Obleko, ki Ustrezajo Originalni Ni Atribut 20 cm Bombaža, Polnjena Punčko Oblačila Kostum, Obleke, Igrače, Dodatki, Cosplay Božič Darilo

€11.43 €14.29

Malo nosi obleko, ki ustrezajo originalni ni atribut 20 cm bombaža, polnjena punčko oblačila kostum, obleke, igrače, dodatki, cosplay božič darilo opis package vključeni: 1pc material:pliš velikost:primerni za 20 cm velikost(samo oblačila) prosimo, dovolite 2-4 cm napak zaradi ročnega merjenja galerija izdelka dostava po plačilu potrditev,

Vroče

Dekleta Obleko Jesen / Zima 2020 Oblikovanje Nove Lolita Krilo za Otroke, Šoli Slog

€39.69 €79.38

Opomba: ta izdelek ni mogoče prodanih manj kot 198 yuan ko je ugotovil, nič več

Vroče

Otroci, Dekleta, Marija Sanderson Mrežasto Obleko Hooded Plašč Čarobno Palico, Obleke Halloween Carnival Obleko

€13.80 €17.70

Material:očesa vključeni:obleko + plašč + čarobno palico velikost dolžina obleko bankrot starost višina s 75 cm 40-55 cm 2-3y 95-105 cm m, 90 cm, 45-60 cm 4-5y 105-120 cm 100 cm l 48-66 cm 6-7y 120-135 cm xl 110 cm 50-70 cm 8-10y 135-155 cm