MOC Pribor Serije Združljiv Z 60479 1x12 Znanja Odbor Normalno Odbora Izobraževalne Igrače, Otroški Darilni Komplet Sestavite Del Modela

Igrače & Hobiji

€5.07 €3.15
0 Ocene

Sku: z287815

Dragi prijatelj,hvala za vaš prihod.

Zavezujemo se, da bomo gradnike.Združljivi so za samozapiralni Opeke delcev.Tako kot naslov kaže, "združljiva" pomeni, da naše delcev opeke so združljivi za samozapiralni Opeke.

Če vam je všeč ta predmet,prosim, jo dodajte na " seznam želja ".

Če vam je všeč naša trgovina,prosimo, da ga dodate na svoj " store seznam ".

Funkcije In Specifikacije

1. Material:Okolju prijazen ABS Plastike,izgleda dobro in ima dobre kakovosti.

2. Brez original škatle ,v zaprti torbi( Igrače in navodila za pošiljanje skupaj).

3. Koristi:zabavajte se z otroci in izboljšati njihov razvoj možganov in tako naprej.

izpolnjujejo zbirka sanje za ventilator odraslih iz filma ali TV.

4. Prednost:lahko nam povejte, kaj želite,mi fotografije in številko.Imamo veliko število izdelkov na zalogi.In bomo lahko dobili vse blago, ki ga želite.

MOC Pribor Serije Združljiv Z 60479 1x12 Znanja Odbor Normalno Odbora Izobraževalne Igrače, Otroški Darilni Komplet Sestavite Del Modela

Ko kupite postavka od nas,denar, ki ga vodi Ali,ko jih potrdi prejem,denar, ki se bodo sprostila, da nas.

Včasih bo imel zamudo, zaradi vašega načina plačila,tako da, če vaš denar ni prišel, vendar si ' ll imajo zamudo svoje ladje parcelo, da se prepreči nepotrebne izgube.

Dostava In Predajo

1. Vaše naročilo bo načeloma prihajajo ven v roku 2-5 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (izključitev naš vikend in praznik).Če se je srečal z našo novo leto,vljudno prosim razširiti vaš čas poštnine.

2. Prosimo, potrdite, da je vaš naslov in telefonsko številko, ki je prav .In povejte nam vaše ime in priimek (nekateri poštni urad, je zelo strogo z njim.In nekatere države, kot je ruski, imajo uredbe) .Nismo odgovorni za rezultate zaradi napačnega naslova.

3. Za nekatere način dostave, kot so DHL , včasih smo ladjo parcelo,vendar pa moramo čakati za prenos številke.Zato prosim, don ' t skrbi za to.Smo samo počakajte, da se prenos številko izpolnite.

4. Za Zims.si Standardna Dostava , na splošno,je ' s hitro.Ampak moral bi zapustil svojo pravico telefonsko številko ali E-pošte.Če so lahko ' t stik z vami,to lahko vpliva dostavo.Ali lahko zaskrbljenost zaradi sporočil, ki sem poslal na Zims.si.

5. Običajno je pošiljka bo dostavljena v vaš najbližji pošti vas.Imate odgovornost, da gredo pošti, da ga potrdite.

6. Običajno,se lahko obrnete na nas, da nam poveste, na davčne predpise v svoji državi.Ampak, Če je parcela je zadržali na carini.Imate odgovornost, da pomagamo pri carinjenje in davek.

7. Nekatere države imajo stroge po meri pravila,bodo kupci privoščiti vse po meri dajatve ali katere koli druge provizij,še posebej za uporabnike v Kanadi.

8. Včasih,boste morda morali zamudo, da prejmemo vaše parceli zaradi praznikov,običajev,lokalne odpremi učinkovitosti ali drugih razlogov.Za to stanje,vas prosimo, da stik z nami, da razširi svoj zaščito čas.Don 't open spora zato, ker dostave je popolnoma brez prodajalcev nadzor,bi bilo treba pošt" dolžnost.Hvala za vaše razumevanje.

9. Parcela bo večinoma pošiljajo jih na Kitajskem Post Zraka Pošti(priporočeno Pošto) v 3 delovnih dneh.To običajno traja 10-25 delovnih dni, da pridejo, ampak v nekaterih državah to morda malo več časa zaradi praznikov oziroma carine, lokalne odpremi učinkovitosti ali drugih razlogov, zato prosim, premisli, preden jo izberite, Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, bodite Express pristojbina ali se ne da kupiti.Običajno druge kurirske morali samo 3-7 dni.Najprej obrnite na nas, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex ali druge kurirske službe.

Kitajska post air mail:

Za ruske Federacije ponavadi traja 30~45 delovnih dni

V ZDA, Kanadi običajno traja 10~18 delovnih dni

Za Avstralija, Nova Zelandija, Singapur ponavadi traja 12~20working dni

Za združeno KRALJESTVO, Francija, Španija, Nemčija, Nizozemska, Japonska, Belgija, Danska, Poljska, Finska, Irska, Norveška, Portugalska, Švica, Švedska ponavadi traja 12~25 delovnih dni,

V Italiji, Braziliji običajno traja 20~30 delovnih dni

Drugih držav, ki običajno traja 15~25 delovnih dni.

EMS dostava običajno traja 4~7 delovnih dni.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupec, so odgovorni za carine.

Prijetje & Povračilu Stroškov

1. Če se kateri koli del manjka,se obrnite na nas in ne odprite spora,Bomo poslali manjkajočih delov za vas brezplačno.Vendar pa se moramo nam nekaj časa.Ker smo potrebovali nekaj dni, da bi dobili manjkajoče dele.

2. Če ste pomotoma izgubil navodili, se lahko obrnete na nas in nam povejte vašo E-pošto, bomo poslali high-definition elektronsko različico priročnika za vas.

3. Okvarjeni izdelek morate povedati, nam v roku 3 dni pritrjena s sliko okvarjeni del.Prosimo, vrnite jo s svoje stroške v roku 1 tedna od trenutka, ko je blago prejel.Bomo poskrbeli za izmenjavo novega za vas na enkrat. (morate vključiti vse originalne predmete, nepoškodovano, v resaleable pogoj, hvala).

4. Če potrebujete povračilo denarja, samo postavka je seznam ceni se povrne.Kupec je odgovoren za ladijskega stroškov dostave izdelkov nazaj.

Povratne informacije

1. Če imate kakršne koli težave,vas prosimo, da stik z nami.Na splošno vam lahko odgovori, da vam v roku 24 ur, zaradi časovno razliko.Ampak, če imamo vikend ali počitnice,lahko imamo zamik za odgovor.Prosimo, don ' t skrbi za to.

2. Obljubimo, da bomo ' ll poskušali naše najboljše, da reševanje težav,včasih pa potrebujemo nekaj časa.Hvala za vaše razumevanje.

3. Vaše mnenje je za nas zelo pomembna,smo iskreno vabimo vas, da pustite 5 zvezdic pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Hvala!

4. Če niste zadovoljni z našim izdelkom,ali you haven ' t prejeli vaši pošti v roku 50 dni od poslanega,prosimo, stik z nami, namesto šolanja nevtralne ali negativne povratne informacije.Smo ' ll poskušali naše najboljše, da bi to rešili.

Oznake: prvotno lego znanja, ozadje otroci del, apollo osnovno lego, pin 1x12, osnovno lego mar, lego base dolgo, safari otroci darilo, mercedes lego kit, škatle 1x12, 10years otroci darilo.

  • Certificiranje: CE
  • Blagovna Znamka: LEQUMOC
  • Plastika Tip: Abs
  • Črtna koda: No
  • CE: Certifikat
  • Priporočamo, Starost: Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • Block Velikost: Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
  • Material: Plastični
  • Opozorilo: Pribor Izobraževalne Igrače, Otroški Darilni Komplet Sestavite Del Modela
  • Številka Modela: MOC Pribor Serije Združljiv Z 60479 1x12 Znanja Odbor za dodatno Opremo
  • Spol: Unisex
  • Plastični Blok Oblika: Samozapiralni Opeke
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite pregled

Morda tudi všeč

Vroče

Lesene Abakus Predšolsko Učenje Igrače Izobraževalne Igre Math Izobraževanje Montessori Igrače za Otroke, Malčke Otroci Darila

€5.11 €8.52

Opis: sposobnost razvoja: nikoli ne bi zamudili ta izobraževalna matematika vaši otroci pokazali zanimanje za matematiko.to ne le omogoča, svoje otroke, da štetje in bolj zapletene izračune, vendar tudi stimulira matematičnih v zgodnji mladosti. edcational igrače: otroci lahko uporabite abakus, da se učijo štetja, in matematiko, in razviti roko oči usklajevanja

Vroče

Zaposlen Odbor Večnamenski Vijak Matica Demontaža Igrače za Dejavnosti, Finih Motoričnih Sposobnosti, Dekleta Fantje

€27.13 €38.76

Opis: material: zaseden odbor je narejena iz kakovostnega lesa materiala, trajno in okolju prijazno. uporaba: idealen za zgodnje učenje igrače, razvoj interesov, uveljavljanje roko oči usklajevanja sposobnost, usposabljanje finih motoričnih spretnosti. design: simulacija vzdrževanje vijak in matica demontaža postaja oblikovan senzorično odbor igrača, značilnosti

Vroče

2x Penasto Žogo Pol Kroge Otroci Darila za DIY Obrti Okraski Počitnice

€1.33 €2.16

Opis: material: iz visoko gostoto trdne pena, ni enostavno prekinil in simbolov scatter , zelo lahka, kar omogoča, da jo uporabljajo za dolgo časa. značilnosti: gladka površina, mehka in lahka teža. večnamenski: je odličen za izdelavo modelov in druge vrste obrtnih projektov.lahko obarvani z barvo za diy ustvariti veliko design. doma dekor: narediti nekaj

Vroče

4 Kos/Veliko Srčkan Mini Risanka Živali Vztrajnosti Avto Okolju Prijazen Plastični Model Avtomobila Inženiring Vozila Igrača Božično Darilo

€12.97 €58.96

Vroče

1 Kos Simulacije Macaron Elastična Igrača Gnetenje Deformacije Tlaka Hrane, Igrač

€2.29 €3.89

1 kos simulacije macaron elastična igrača gnetenje deformacije tlaka hrane, igrač počasi dviga: več kot 10 sekund material: elastična okolju pu velikost: 5*5*3 cm barva: naključno vonj: skrivnostni dišeče slog: igrača/kruh količina: 1 macaron privoščite kavico ali koktejl: zelo počasi narašča opomba:priročnik kartiranje, je

Vroče

MOC Ustvarjalno Strokovno Brickheadz Sterne Filme Značaj Značaj Slike Scarlet Čarovnica Gradnik Modela Ideje Otrok Igrača Darilo

€20.93 €29.90

Število blokov:251 kos velikost izdelka:5x5x8cm po zbiranju stor, ventilatorji v trgovini bodo prejeli več popusti! 100% čisto nov, visoko kakovost izdelani iz okolju prijaznih materialov brez nalepk naši izdelki nimajo nalepke.tiskani deli so zamenjani z rednim deli, razen opreme drugih proizvajalcev.navodila in ometi so samo za referenco, in dejansko

Vroče

Premer 2M Otrok Otrok Razvoja Športa na Prostem Mavrica Dežnik Padalo Igrača Skok-vrečo Ballute Igrajo Padalo Igre

€10.08 €17.39

Opis 100% čisto nov & visoko kakovost materiala: krpo barva: kot na fotografiji velikost: premer 2m funkcija: sodelovanje/medosebne odnose razvoj modela: mavrica dežnik je primerna za vzgajanje otrok, usklajevanje in senzorične integracije zmogljivosti. dobri otroci, ki so usposabljanje za skupinske igre , in lahko razvijajo svoje znanje in sposobnosti za delo s starši

Vroče

ModernArt 1:64 Q Edition Porsche RWB930 Zlitine Die-Cast Zbirka-Roza in Srebrni Prašičev Zlitine Vozila

€28.30

Vroče

Fidget Prst Kolesce Zlitine Kovin Živali Obliko Strani Selektorji Oprostitev Stres Tlaka Igrače za Otroke, Odrasle, Smešna Darila

€4.79 €11.68

Krog kotu in gladko površino selektorji: varovanje prsti od praskanja.nobena popravila, olje, vzdrževanje je potrebno: uporabiti kovinsko fidget kolesce desno od polja.prav tako trpijo zelo malo upočasni med triki. enostaven za uporabo fidget igrače: za vrtenjem adhd fidget igrače preprosto držite z enim prstom obeh straneh center in nato z drugo roko zavrtite kolesce.s

Vroče

Potegnite Nazaj, Avto Igrače, Avto Otroke dirkalnika Baby Mini Avtomobili Risanka Potegnite Nazaj, Avtobus, Tovornjak Otroci Igrače Za Otroke Fant Darila GYH

€8.42 €16.83

Posebnosti: ime izdelka: mini potegnite nazaj avto izdelek material: plastika izdelek barva:naključno izdelek package: opp vrečko starostni razpon: > > 3 na leto značilnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti. paket vključuje: 6*mini potegnite nazaj avto opomba: brez originalno barvo polje,uporabimo pe ali mehurček vreča za

Vroče

Barvita, LED Bliskavica, Nosi Lutko Igrače sveti Igrače Za Otroke Rojstni dan Božično Darilo Poročno Dekoracijo

€6.54 €9.35

Funkcija 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. barvita, led bliskavica, nosi lutko, pliš plišaste igrače darilo za otroke božično darilo specifikacija material:plišastih tip:led bliskavica, risanka medved velikost:20 cm 22 cm(7.87x8.6palcev) baterije:2xaa(notincluded) nadev:pp bombaž postavka vrsta:živali starostni razpon:>

Vroče

42115 SiánFKP 37 Mesto Superšportnega 3696Pcs Bloki Športni Avto Bloki Igrača Bloki Odraslih gradniki Igrače otroška Božična Darila

€135.33 €169.16

#po zbiranje trgovin, ventilatorji v trgovini bodo dobili več popusti! #nudimo hitro, ladijski prevoz, vsak paket lahko izsledi in hitra dostava #package bodo strogo preverjanje, preden pošlje, prosimo, bodite prepričani, da bi #nudimo brezplačno manjka del storitev zamenjave v primeru, da je vsak manjkajoči del v vaš igrača #papir navodila so poslana paket material:okolju

Vroče

Nov Prihod 1:12 Lutke Miniaturni Rdeče Lesa Krog Stol Stol Model Pohištvo Dekor Igrače

€1.68 €2.58

100% popolnoma nova in visoke kakovosti ! material:les velikost:3.6*3.6*3.6 cm(l*w*h) barva:kot slike package vključeni:1pcs 72992 lahko vam je všeč

Vroče

Novo Srčkan Baby Glasbila Igrače Majhnih Zvočnikov Plastičnih Navpično Piščalka Majhne Zvočnike, Trobenta Igrača Za Otroke, Otroci

€10.10 €21.05

Ustvarjalna otroška glasbila igrače majhnih zvočnikov plastičnih navpično piščalka majhne zvočnike, trobenta igrača za otroke, otroci novo

Vroče

UV Tisk, Rotacijski Prsta Žiroskop dvostranski Pisane Prst Žiroskop Novo Čudno Tlaka Igrača

€0.95 €1.33

Značilnosti: 1. material: ta prst nasvet žiroskop je izdelana iz dobrega materiala, ki je trajno. 2. fine izdelave: z globo izdelave, ta prst nasvet žiroskop je dober videz. 3. dekompresijski in zračenja: ta prst nasvet žiroskop je tlaka in odzračevanje učinek. 4. kot darilo: ta prst nasvet žiroskop je lahko darilo za vaše prijatelje, ki jih naredi srečno. 5.

Vroče

Graditi ustvarjalne igrače, Figurice preplete blok majhne roke model Stavbe preplete blok igrače

€7.13

Vroče

Raca Roller Coaster Igrača 9 Plezanje po Stopnicah Race Z Peneče LED Luči Živali Plezanje po Stopnicah In Diapozitivov, Glasbene Igrače Zabavno

€7.51 €18.77

Opis: električni raca stran igrača je narejena iz kakovostne abs, trajna ,gladka na dotik, ne burrs, varno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa. značilnosti: 1.ko pritisnete tipko za vklop / izklop gumb, raček bo vzpenjanja po stopnicah in ga potisnite navzdol z glasbo in utripajoče luči. 2.lahko se uporabi v zaprtih prostorih in na prostem, ki je primerna

Vroče

Bricklink Ideje, Tehnične Avto 10220 T1 Avtodom Van RV S Priklopnikom Nabor gradnikov Strokovnjak Opeke Igrače Za Otroke Darilo 21001

€25.45 €36.35

Po zbiranju trgovin, ventilatorji v trgovini bodo prejeli več popusti! 404pcs tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.ta izdelek je moc proizvoda in ne pridejo papirja ročno.po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni

Vroče

SEMBO BLOK 8 Slog Mesto Scence Trgovina Gradnik DIY Hiša Ulica Opeke Model Izobraževalne Igrače Za Fante, Dekleta

€32.70 €65.39

Sembo blok 8 slog mesto scence trgovina gradnik diy hiša ulica opeke model izobraževalne igrače za fante, dekleta pogoji :100% novih dostavo, ni originalni karton embalaža, embalaža spremenila za večkratno uporabo zaprtih vrečah. kocke so narejene iz abs materiala.njegova varnost vključuje varnost igrač standardi in evropski ce certifikat in gb standardi združenih

Vroče

MOC Gradnik Super Športni Avto RWBPorsche 964 Tehnologije Opeke DIY Sestavljeni Model Dirke Igrače Počitnice Darila

€87.71 €219.27

Podrobnosti: ime izdelka :rwbporsche 964 moc-113557-jc706-599pcs pdf stavbe navodila prosim, pustite vaš e-poštni naslov, ko postavite vaše naročilo! redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so moc izdelkov, razen tiskanih delih.

Vroče

5pcs Otroci Igrače za Simulacijo Pokala Mini Vrč Pivo 3D Mleko Čaj Pokal Plastično Dekoracijo DIY Keychain Obesek Mini Dekor

€4.10 €8.19

Količina: 5pcs/vrečko primerno starost: > 3 let uporablja za:diy telefon primeru dekor, dom malih hrane predvajaj dekor, diy pribor za lase, diy uhani opomba: izdelek ni užiten 5pcs otroci igrače za simulacijo pokala mini vrč pivo 3d mleko čaj pokal plastično dekoracijo diy keychain obesek mini dekor v: kdaj bo moje naročilo lahko pošiljajo ven? a: