Črna Kamin 7 Rezila, Toploto, Pogon, Štedilnik, Ventilator, Ogrevanje, Ventilator, Dnevnik Lesa Gorilnika Mirnem Domu Kamin Fan Učinkovito Porazdelitev Toplote

Izboljšanje Doma

€58.21 €26.19
0 Ocene

Sku: z195546

Bullet Točk:

1、Toplote Pogon: Ta tihi štedilnik fan je popoln dodatek za vsak dom.Ne zahteva baterij ali elektrike, temveč preprosto toplote iz svoje peči fan, ta ventilator, vam omogoča, da dobite največ toplote iz vašega dnevnika gorilnika štedilnik.Pogosto uporablja za peči, plinske peči, peči na pelete in več.

2、Pregrevanje Zaščita: Ni baterij ali omrežno električno energijo je potrebno, termo modul deluje kot majhen generator za napajanje ventilatorja motorja.Fan bazo in propeler so iz anodiziranega aluminija, ki je rje dokaz, vzdržljivo, z dobro toplotno prevodnostjo.Pregrevanje zaščite, v-bi-kovinski trak na dnu peči ventilator je namenjen dvigu robu fan nekoliko kot maksimalna obratovalna temperatura je približal, da brani motor in termo modul.

3、Enostaven za Uporabo: Ta majhen štedilnik fan sedi na vrhu vseh štedilnik ali gorilnika, brez set-up, ki zahteva.Preprosto postavite na vaš štedilnik in uživajte v toplejši prostor, kot vaš fan kroženje toplega zraka, z uporabo toplote iz vašega dnevnika gorenje štedilnik.Z začetno temperaturo kot low kot 50 °C, to fan je idealen za vsako peč.

4、Tiho Delovanje: odlično ventilator za peči.Ta ventilator, je tako tiho, da bodo ostale neopažene, v vsakem prostoru.Širjenje toplote po vsem prostoru in povečanje temperature z nizko stopnjo šuma, izboljšanje toplo kroženje zraka za posledico večje udobje in zmanjšanje lesenih materialov porabo od vaš štedilnik.Bolj stabilen.Brez hrupa, boste lahko uživali v toplini svojega majhen štedilnik v miru.

5、Spremljanje Temperature: Priporočeno temperaturo površine je med 122°F - 644°C (50°C - 340°C).Če ventilator ne teče v času, ko je nastavljena temperatura, prosimo, premaknete vijaka nekoliko (ne dotikajte se neposredno z rokami.Najvišja temperatura, ki je izdelek lahko prenesejo je 350-400 stopinj.Nad to temperaturo lahko poškoduje motor.Prosimo preizkusite temperatura kamin pred nakupom bodite pozorni na spremljanje temperaturnih sprememb med uporabo.

Izdelkov Strukture:

1.Kovinski ročaj

2.Sklop hladilnega telesa

3.Bimetal toplotne izolacije naprave

Značilnosti:

1. Samodejna prilagoditev: ventilator se lahko samodejno zažene, in hitro se lahko prilagodi glede na temperaturo peči.

2. Nizka poraba energije: nizka poraba, visoka učinkovitost, povečanje sobne temperature za 41%, varčevanje z gorivom stroškov za do 16%, brez baterije ali napajalnika.

3. Toploto, pogon Ventilatorja za štedilnik ne uporabljajte baterij ali elektrike za povečanje ogrevanje učinkovitost vaš štedilnik.To omogoča toplo pretok zraka skozi svojo sobo hitreje.

Specifikacija

Številka modela: BLFS

Barva: Črna

Napajanje opreme: Termo modul (Toploto, pogon)

Material: Aluminij

Pretok zraka: 203CFM

Začetni temperaturi: 40℃

Delovna temperatura: 50-370℃

Raven hrupa: 15-18db

Priporočena razdalja: 10-15 CM

Velikost:

Višina: približno 19 CM/7.48 v

Širina: približno 13 CM/5.12

Dolžina: približno 16 CM/6.30 v

Delovna Načela:

Toploto, pogon, štedilnik navijači uporabo termo tehnologija za pretvorbo temperaturne razlike v električno energijo v sredini fan.Tam je edinstvena termo modul, če se segrejejo, modul ustvarja toplo in hladno straneh, ki povzročajo elektroni tok v modul in proizvodnjo električne energije za delovanje ventilatorja.To se imenuje tudi Seebeck učinek.

Pa cking Seznam:

Kamin Ventilator*1

Opomba:

Toplota, ki napaja štedilnik fan ne prinašajo neposrednih povišanju temperature, ampak le orodje za pospeševanje prenosa toplote iz dimnika.

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Sedem BladesStove Fan】, ki Zagotavljajo širše distribucije toplote, Lesa Štedilnik Fan Toplote Pogon je opremljen z dvojno motorji z nadgrajeno 7 rezila, ki pospešuje cirkulacijo zraka, za izboljšanje toplotno učinkovitost.

2.【Vrhunske Kakovosti】iz strog izbor anodiziranega aluminija oksida materiale, z dobro toplotno prevodnostjo, Lesa Štedilnik Fan je rje dokaz, na obrabo odporna in trpežna in se ne deformira, na 350-400 stopinj temperature.

3.【Nad Toplotno Zaščito】Kamin Ventilator se uporablja za nekoliko dvigniti robu ventilator za zaščito motorja in termo modules ko se približuje maksimalno delovno temperaturo, ker je z bimetallic trak na dnu in je pregrevanje zaščito.

4.【Brez Električne energije, je Potrebno】Opremljena s termo modul, Toploto, Pogon, Štedilnik Ventilator deluje kot majhen generator za napajanje motorja ventilatorja, da bi dobili največ toplote in se napaja s toploto brez baterije.

5.【Tiho Operacijski】Izboljšanje toplo kroženje zraka dodate vašo raven udobja z nizko stopnjo šuma, Toplotna Moč Ventilator, je zelo tih, da delujejo z varovanjem okolja in varčevanje z energijo, ki ne bo opazil v vsakem prostoru.

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Kamin Rešetkami
  • Certificiranje: CE

Mnenja Strank

Napišite pregled

Morda tudi všeč

Vroče

Programabilni logični Krmilnik CP1E-N30DT-D PLC CP1E Enota DC24V 18 DI 12 CP1EN30DTD Nova

€137.90 €145.16

Programabilni logični krmilnik cp1e-n30dt-d plc cp1e enota dc24v 18 di 12 cp1en30dtd nova splošni tehnični podatki vrsta napajalnik za modele dc napajanje modeli model cp1e-[][][]s[]d[]-a cp1e-[][][]d[]-a cp1e-[][][]s[]d[]-d cp1e-[][][]d[]-d ohišje montiran v panel dimenzije (h x d x š) e/n/na[][]-tip cpu enoto z 10 i/o

Vroče

1 Kos Starinsko Rdeča Bakreno 1/2"malex 1/2" moški Medenina Kopalnica Kota zaporni Ventil Lav348

€10.28 €18.70

Obstaja veliko več modelov v naši prodaji.lahko kliknite na obisk moje trgovina za več možnosti. prosimo, kliknite na (), da vidite naše druge predmete. vsi predmeti, ki bo odpremljen v roku 1-2 dni po plačilu zbistri. kakršne koli težave, prosimo, kontaktirajte me preko stik zdaj če ne bomo online.bomo odgovor asap. garancija:a vse naše pipe

Vroče

Ustvarjalne Lutnje Obliko Medenina Gumb in Ročaj Eno Luknjo Predal Kabinet Vrata, Gumbi Omaro Ročaji na Vratih Omare

€13.59 €18.36

Vprašanje: zakaj izbrati medenina ročaji? odgovor: 1. brass ročaj ima dolgo življenjsko dobo in je ni enostavno nositi; 2. medenina ročaji lahko dodate občutek visoki ravni prostora, ki poudarjajo svetlobno razkošje okusa; 3. medenina je bacteriostatic učinek, ki zmanjša rast bakterij na ročajih. specifikacija: količina: 1 kos material: medenina barva:

Vroče

20/25/32/40/50/63~200mm 3 Barve PVC Naravnost Zmanjšanje Priključek Vode, Cevi Opremljanje Vrt Namakanje Vode Cev Jointor Akvarij

€0.84 €1.04

Vroče

Stružnica Hitro Spremembo Orodje Post Nabor WM210V&WM180V&0618 12x12mm orodje ostalo za Swing nad posteljo 120-220mm

€302.88 €312.24

#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;polje-velikosti:border-polje;padding-levo:4px}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top;padding-bottom:4px;polje-velikosti:border-polje;padding-top:4px}#detail_decorate_root .magic-3{padding:0;margin:0;white-space:pre-zaviti;font-size:14px}#detail_decorate_root

Vroče

GT2/2GT Čas škripec 24 Zob 6,35 mm Izvrtina za 6 mm Širina Pasu,2pcs/veliko.

€5.27

Nakupovanje nasveti: 1.smo namenjenih za prodajo različnih vrst komponent.tako, kot čas, jermenice,časovni pasovi,linearnimi ležaji,kroglični ležaji,elektronika,motorjev,orodij,različne vrste 3d tiskalnikov deli in tako naprej. 2.če potrebujete več komponent, se,prosimo, obrnite,vam bomo ponudili več popust. 3.če želite nekaj komponent po meri,se obrnite

Vroče

LWZH 6.8"Drsna Vrata Ključavnice Nevidno Vgradne Ročaj Zapah, s 3 Ključi Notranjost Lesa Vrata Del Zaklepanje Teras Zaklepanje Vrat Strojne opreme

€10.01 €14.52

Lwzh 6.8 drsna vrata ključavnice nevidno vgradne ročaj zapah, s 3 ključi notranjost lesa vrata del zaklepanje teras zaklepanje vrat strojne opreme opomba : prosimo, upoštevajte navodila, priročniki za namestitev zaklepanje korak za korakom in pustite, 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na prodajalca, preden naročila. material:

Vroče

Linearno vodilo Legiranega Jekla ANDE EGH EGW potisnite blok z 20 mm linearni vodnik po železnici Od 100 do 2000mm za 3d tiskalnik CNC

€1.17

Vroče

Čisto Nov 2PCS 304 Nerjaveče Jeklo, Litje Vrata Zamašek Ustavi Doorstops Gume Valjaste Tla Ustavi za Varovanje sluha

€46.77 €77.95

Dobrodošli v naši trgovini če kupite 2 veliko ali več, enkrat čas,boste dobili 3% popust; če kupite 3 lote ali več, enkrat čas,boste dobili 4% popust; če kupite 5 lotov ali več, enkrat čas,boste dobili 5% popust; čisto nov 2pcs 304 nerjaveče jeklo, litje vrata zamašek ustavi doorstops gume valjaste tla ustavi za varovanje sluha k756 opisi: pogoj:100%

Vroče

220V Zraka Obroč Ventilator/Rib Odprtih Turbo Puhalo/Vakuumsko Črpalko 120W

€65.93 €75.78

Izdelek parametrov motor hitrost: 2980 vrt. / min moč: 120w napetost: 220v teža: 8 kg nazivna frekvenca: 50hz razred zaščite: ip54 air outlet smeri: tako piha in sesalno delovna temperatura: -40°c~60°c dovod zraka temperatura: -40°c~120°c shell material: aluminij lupini

Vroče

1/4' NPT Medenina Možganov Ventil Kompresor za Zrak Tank Petcock Voda Odteče Ventil 30x24mm

€0.90 €1.40

Opis: 1/4 npt medenina kompresor za zrak tank možganov ventil priročno, da namestite s nit povezuje konča. tlačno trdnost, odpornost proti koroziji, visoko zmogljivost in visoko zanesljivost. hitro in je enostaven za namestitev, ne potrebuje nobenega orodja. primerni za batni kompresor in za odvajanje! specifikacija: material: medenina velikost(npt1/4 ):

Vroče

DRELD Starinsko Polje Zapah Hasp Preklop Sponke + 2Pcs Kabinet Tečaji +4Pcs Kotu Dekorativni Ščitnike za Nakit Leseni Škatli

€2.75 €3.24

Opis izdelka značilnosti 100% čisto nov.vzdržljiv in enostaven za namestitev lepo dekorativno okovje , kitajski stari slog, žabica, dekorativni kotiček za varovanje sluha je to kitajski stari slog, žabica, bo šel tudi s svojo vintage nakit prsih, kovček in druge polje.idealna strojne opreme za dom, pisarno, trgovino, in tako naprej.material: cinkove zlitine tečaj velikost:

Vroče

Za Trdi Disk, Omara za Napajanje EVM-5004-10 500W Disk Array Napajanje

€121.24 €127.61

Za trdi disk, omara za napajanje evm-5004-10 500w disk array napajanje

Vroče

Prostor Grelec Ventilator Stolp Prostor Toplejše Za Osebno Uporabo Osebnih Bladeless Grelec Varno In Mirno Za Kopalnico Pisarne Otroška Soba

€8.61 €20.50

Opis: mala bladeless grelec je sestavljen iz visoko kakovostnega materiala, z varnostno nastavitev,, ki se lahko široko uporablja. značilnosti: 1. mirno in udobno: zelo primerna za zimsko in hladne noči, in tiho ogrevanje poveča udobje. 2. visoko kakovostni material: iz visokega okolju prijazno motnega materiala, proizvajajo toploto, ko je odprl, je trajno, varno,

Vroče

1~30PCS 50x5-6 mm Stalno NdFeB Močnih Magnetov 50*5 Luknjo 6 mm Okroglo Izvrtino Neodymium Magnetom 50x5-6 Big Disk Magnet 50*5-6

€6.72 €9.88

1~30pcs 50x5-6 mm stalno ndfeb močnih magnetov 50*5 luknjo 6 mm okroglo izvrtino neodymium magnetom 50x5-6 big disk magnet 50*5-6 informacije o izdelku: kakovost materialov : neodymium / ndfeb številka modela: stalni n35 certificiranje: rohs minilo uporaba: industrijska magnet prevleka: nikelj + bakra + niklja trojno plastjo prevlečeno oblika: disk strpnost:

Vroče

Visoka Kakovost Ležajev 10/20PCS F697ZZ Korozijo Resistielded F697ZZ Ležaji (7*17*5 MM ) Globoko Groove Kroglični Ležaj (ABEC-1)

€7.07 €15.72

Vroče

100W solarnimi Pogon Ventilatorja 10 Palčni Mini Ventilator Sončne Izpušni Ventilator za Pse Piščanec Hišo Toplogrednih Avto Ventilator Polnilnik

€45.17 €53.15

Opis: na prostem sončne plošče lahko učinkovito pretvarjajo sončno svetlobo v električno energijo. epoksi smolo površine lepljena, nepremočljiva, izboljšanje trajnosti. čiste energije, dolgo življenjsko dobo in varčevanje z energijo. vodenje zrak čist pomaga odpraviti vonj živali, tobaka itd. primerna za rastlinjakih, hišne živali, hiše, drevesa,

Vroče

20Pcs~30Pcs M3 M4 M5 M6 M8 M10 Ogljikovega Jekla, Pocinkane Štirimi Kremplji Matica Zvočnik Matica T-matica za Les, Pohištvo Strojne opreme

€1.73

20pcs~30pcs m3 m4 m5 m6 m8 m10 ogljikovega jekla, pocinkane štirimi kremplji matica zvočnik matica t-matica za les, pohištvo strojne opreme

Vroče

PS2891 9Z18A050 450W Lahko Nadomestijo ENSP3-450P 450W Napajanje ENSP3-450P-S20-H0V

€183.74 €193.41

Ps2891 9z18a050 450w lahko nadomestijo ensp3-450p 450w napajanje ensp3-450p-s20-h0v

Vroče

2pcs HGR15 HGR20 200mm-1350mm Linearna Vodila+4pcs HGH15CA HGH20CA Blokov+Žogo Vijak, komplet SFU1605 SFU1610 z 8 mm Spojnik za CNC

€96.26 €130.08

1.smo namenjenih za prodajo različnih vrst komponent.kot so linearni vodnik, kroglice posadka ,ob,motor,voznik,spojka,vretena,inverter ,povlecite verige,napajanje orodja in stojala in drugi deli stroja. 2.če potrebujete več komponent , 3.če želite nekaj komponent po meri , ! 4.če obstaja nekaj težav( vključno s: količino,kakovost,manjkajoče in tako naprej), za naše trgovanje,prosimo,

Vroče

Kopalnica Milo Jed Vzorec Ohišje Medenina Milo Jed Kopalnica Pepelnik Milo Rack Kopalnica Strojne Opreme

€34.25 €40.29

1. material: glavni organ medenina, nerjaveče jeklo vgradna kartica, keramične plošče x1 2. način namestitve: namestitev, luknjo premera 6 mm 3. dodatki: vijaki x2, plastičnega raztezanja cevi, x2, mala šesterokotni ključ x1