120v AC/240v LED Žarnice Visi Čudovito Murano Umetnosti Razsvetljavo Pihano Steklo Lestenec Ornament

Stropne Luči & Ventilatorji

€958.94 €719.21
0 Ocene

Sku: z195472

120v AC/240v LED Žarnice Visi Čudovito Murano Umetnosti Razsvetljavo Pihano Steklo Lestenec Ornament

Velikost: W70cm*H70cm/28"*28"--Merjena po namestitvi

(Bomo dal 10% sapre stekla za vas, da nadomestiti.Tako ga pomiri, ko vidite, da nekaj zlomljeno steklo.Poleg tega je vse steklo je popolnoma ročno pihano in različnih namestitev, se bo končal element, ki se malo razlikuje od izvirne fotografije pokazale,da je, če se strinjate.Obljubimo, to je zelo zabavno, da namestite lestenec sami.)

Postavka Opis

Murano steklo, ki je stekla v kemičnem smislu besede .To steklo je izdelano iz

kremena,soda, apna in kalij stali skupaj v posebni peči pri temperaturi

1400°C, da dosežejo tekočem stanju.Zmes nato usta cvetu in/ali ročno izdelane

z master glassmakers z uporabo posebne tehnike in osnovno orodje.Ta metoda stekla-izdelava rezultati v edinstvene stvaritve, z bogato barvo in lepa, včasih surreal,

vzorci in oblike, ki zasluži, da se imenuje " umetniških del ".

Če je naš handblown stekla lestenec obesek luč, kipe in murano obrti so našli ugodno za vas, za več informacij vam bo poslano ,kot so: Cena, Specifikacija, paket, dobavni rok in dostava ,itd..specifikacija, barve, slog lahko izdelamo tudi glede na vaše zahteve .

Strokovno Pakiranje

Standardni Izvoz Pakiranje.Karton in lesene embalaže.

Steklene cevi so pakirani ločeno s poli vrečko in pene,

vsak paket je na voljo z angleščino mark.

(Ne skrbite, vam bo dal 5%--10% rezervnih stekla v okno.)

1. Uvozne dajatve, davke in druge meri obračuna pristojbine niso vključene v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Ti so kupca odgovornost.Pls posvetujte s svojim meri urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

2. Bomo odloči za način dostave za vse BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila.Če potrebujete poseben način dostave, pls pustite nam sporočilo, ko dajanje nalog.

Element Procesa

Kako namestiti?(namestitev je jsut za sklic)

V1 : ali So ti kosi so na voljo v različnih barvah in velikosti?

Da.Imamo barvna shema za vašo referenco, naš oblikovalec tudi candevelop barvo, ki jo ponujajo.Velikost je mogoče prilagoditi .

Q2 : Kako zbrati lestenec in kiparstvo?So lestenci, je lahko obešen na stropu neposredno ?

Nudimo patent naprave, morate le, da dajo cevi na nosilec žarnice, končano.Prav tako lahko dobavi končni izdelek pakiranje če potrebujete, lahko obesite na strop takoj, ko ga prejmete.

V3: ali So ti izdelki iz stekla, zlomljena brez težav med porodom ?

Uporabljamo pasja mala scrips in polyfoam, da izpolnite odeje, in opremljen z leseno ohišje , ta vrsta pakiranja lahko proizvodov varno med dostave.Ne skrbite!Prav tako bo dodatno zamenjave prejmete.

V4: Ali sprejemate Kreditne Kartice, Visa, Paypal itd.plačilo ?

Vsi smo naredili posel z T/T (Telegrafskih Transfer) ali Western Union. 50% polog, ravnotežje, preden odpremo.

V5: Kaj vrste prevozov način uporabljate?

Po morju in Ekspres, je vse v redu, lahko izberete sami.

V6: Kako steklene plošče se sticked na steni?

Nudimo nerjavečega jekla pokal in širitev vijak, lahko dokončate namestitev v 1 minuto.Vam bo pokazal, navodila in slike, če bi.

V7: Kako za čiščenje stekla lestenec in kiparstvo?

Uporaba pero delovna halja bo v redu ali kaj podobnega, sušilec za lase, je prav tako dobra izbira.

V8: Kakšne žarnice se uporabljajo za lestenec ?Vhodna napetost je?Življenje je?Lahko kupim od naše države enostavno?

Uporabljamo LED žarnice,ki je varstvo okolja in energije narave .

Vhodna napetost 110V,220V,240V,se lahko uporabljajo v svetu.

Življenje LED: najmanj 50.000 ur .

Ta LED je mednarodni standard, ki jih lahko kupimo v vaši državi enostavno.

[Prevoz in poškodbe težave]

Naši izdelki so krhke, potem je 100% brezplačno nadomestne dele, ki bi lahko pakirajo skupaj za vas.Imamo dolgoletne izkušnje v paketi in pošiljke, smo se zavezali, da nič poškodbe.Prosimo, sporočite nam, na prvem mestu po Trademanager, E-pošte ali Telefona glede na nekatere poškodbe, povzročene pri transportu, in nam pošljite "jasno zlomljenih izdelkov, fotografije", da nam v roku 24 ur, smo organizirali brezplačno nadomestne dele, da boste takoj!Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in podporo!

[Nasveti]

Naši izdelki so večinoma ročno pihano, ročno oblikovana, ne kot velike količine poceni umetni izdelki iz stekla, ki so blowned ali oblikovani za stroj v trenutnem trgu, so obrti v svoji pravi občutek, da si zaslužijo svojo zbirko.Nekateri izdelki morda obstajajo, kot so velikost, teža, oblika in barva razlika v primerjavi s slike, in lahko imajo tudi nekaj mehurčkov, barva spot in blok trak, ker zraka med proizvodnjo, vendar je kakovost, so strogo controled v območju mednarodnega standarda kakovosti stekla.Vam priporočamo, da zaprete naših izdelkov, če ste sledi popolna.Se opravičujem za nevšečnosti!

[Opombe]

Tako kupci in prodajalci, kot so win-win rezultate, čeprav je nakupovanje na spletu je virtualno, to je vaša srca zanimanja in hobiji, da nas nosijo na do danes in nabrali več izkušenj, tako, da služijo naši kupci bolje.Vaša pomoč in podpora je nepogrešljiv sestavni deli za naš napredek.Naš prvotni namen je, da delež lepote z več in da vse naše napore, da vam ponudimo več odlično kvaliteto in primerno ceno obrti.Vsak komentarji so težko zmagal v trgovini, vsi vemo, vsak bean ima svojo črno, vas prosimo, da komunicirajo z nami, če niste zadovoljni z našimi obrtni ali drugi, je zelo pomaga nam izboljšati in se bomo tudi potrudili, da vam dobre poprodajne storitve.Prosim, ne unhesitatingly pustite nam slabo komentar!

[Spomnite]

Brezpogojna vrnitev blaga: Prosimo, stik s službo za podrobnejše preden se odločite za nakup, ker obrti pripadajo krhko izdelkov.Vrne naj se pridejo do nas, nedotaknjena, vendar prevozni stroški morajo biti plačani na vaši strani.Ne glede na to, naši delavci\` prizadevanja v pakiranje in dostava, obstaja tudi tveganje in stroške obstajajo v processi ng donosnosti.Prosimo, izberite in kupite obrti skrbno, da se prepreči sekundarne tveganja in stroške.

Oznake: svetlo orožje, pravi luči, ana svetlobe, jojo svetlobe, ynl svetlobe, makita svetlobe, svetloba lol, aputure svetlobe, le svetloba, tok svetlobe.

  • Tehnika: Vroče Krivljenje
  • Uporaba: KOPALNICA, Foyer, Kuhinja, Soba, Jedilnica, Študija
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Zaključek: Brušeno Nerjaveče
  • Je Zatemniti: No
  • Preklop Vrsta: Gumb za vklop
  • Osvetlitev Prostora: 10-15square metrov
  • Garancija: 3 leta
  • Napetost: 110v-240v
  • Številka Modela: PFG881
  • Telo Material: Steklo
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Velikost: can be customized
  • Število svetlobnih virov: 6
  • Certificiranje: UL, CCC, ce
  • Značilnosti: 100% pihano steklo
  • Vir Napajanja: AC
  • Namestite Slog: Prekinjena
  • Osnovna Vrsta: E14
  • Barve: Ali se lahko meri
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Slog: ART DECO
  • Blagovna Znamka: YPARASOL
  • Material: Steklo Kamen
  • Postavka Vrsta: Stropne Luči

Mnenja Strank

Napišite pregled

Morda tudi všeč

Vroče

Sodobni LED Podometno Montažo Stropne Luči Zatemniti LED Stropna Svetilka z Daljinskim upravljalnikom 2.3 ft Akril Linearni (40W/3000-6500K)

€72.22 €111.10

Vir napajanja strip-električni material železo, akril slog sodobno, edinstveno, elegantno, varčevanje z energijo, modi vrsta montaže zgornja meja, delno podometno montažo posebne funkcije varčevanje z energijo, pomnilniška funkcija, možnost zatemnitve z oddaljenim controol, stepless nastavljiv o tej postavki ✔【popolnoma zatemniti

Vroče

Industrail Letnik Mansarda Lestenec Stekla Mehurček Lestenec za dnevno sobo, Spalnico, Kuhinjo, Kavarna Otok center stopnišče lestenec

€63.25 €107.20

Vroče

2018 Nove Visoke Kakovosti Sodobne Nevidno Fan luči Akril Listov Led Stropni Ventilatorji 110v / 220v Brezžični nadzor stropni ventilator svetlobe

€127.76 €134.49

Tovarniško neposredne prodaje, visoke kakovosti, najnižja cena! ! !to je visoka kakovost izdelka, tehta 12 kg.blago se lahko uporablja za življenje napetost; 110-240v način nadzora: daljinski upravljalnik funkcijo; timer stikalo, moč: led 48w ( 3 color light-cool bela / topla svetloba / rumena lučka ) obešalnik rod: 10 cm / 20 cm oziroma uporabe: soba, študijske sobe,

Vroče

Moderna Led Luči Luksuzni Lestenec Villa Hotel Dnevna Soba, Jedilnica Železa Umetnosti Razsvetljave V Zaprtih Prostorih Stropne Svetilke Svetlost Zatemniti

€112.97 €225.94

Vroče

Retro Mansarda Črno keramiko Obesek Luči Nastavljiv Letnik Obesek Industrijske Svetilke Stropne Svetilke Edison Žarnica napeljave

€81.86

Materiali: kovine vhodna napetost: ac 110-240v 50/60hz vir svetlobe: žarnica, varčna žarnica ali led žarnice žarnica tip: 6/8/10/16pcs e27 žarnica bučke vsebujejo ali ne: žarnice niso vključene prosimo, da v spodnji povezavi, če potrebujete žarnice,hvala uporaba: dnevna soba, jedilnica,kuhinja, spalnica,pisarna,trgovina,restavracija,lobby itd

Vroče

Svetilke Stenske Luči Svetilke Kristalno Dekoracijo Notranjih Spalnica LED Osvetlitev

€266.63

Ime izdelka: svetilke stenske luči svetilke kristalno dekoracijo notranjih spalnica led osvetlitev izdelkov opis: model : cl061 zaključek : chrome luči : 1/2 svetlobe velikost : 17 cm l x 13 cm w x 63 cm h -------------------------------------------- baklo steno rov stranka jasno pravi posnetkov:

Vroče

LED Sodobnih Kristalni Lestenec Ameriško Zlato Lestenci Razsvetljave Držalo Villa Veliki Zlati Droplight 3 Bele Svetlobe, Barve, možnost zatemnitve

€1 167.10

1. to se lahko izvede v več velikosti, dobrodošli, da nas kontaktirate, če potrebujete. 2. to je 3 barve zatemniti različico.in tudi se lahko uporablja kot enotno barvno različico. 3.to svetlobo lahko dela v 90v-260v.originalne žarnice so v 220v.lahko spremenite svetilke z vami, če je treba.zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Vroče

nordijska led kristalno železni lestenci zgornja meja industrijske razsvetljave stropna dekoracija dekorativni predmeti za dom jedilnica

€91.42 €114.28

Vroče

6W 9W 12W 18W LED Panel Downlight Kvadratnih/Krog steklen Pokrov Luči, Visoke Svetel Strop Vgradne Svetilke AC85-265 Z adapterjem

€4.49 €5.62

6w 9w 12w 18w led panel downlight kvadratnih/krog steklen pokrov luči, visoke svetel strop vgradne svetilke ac85-265 z adapterjem postavka vrsta led navzdol luči/led stropna luč vklop / 6w/12w/18w kot snopa(°) 120 vhodna napetost ac85-265v 50-60 hz barvna temperatura toplo bela(3000-3500k),bela(4000-4500k) ,hladno bela(6000k-6500k) uporaba dom,hotel, trgovine..itd delovanje

Vroče

Sodobne Ustvarjalne Papir obliko akril led lestenec razsvetljavo Postmoderni Obojestransko Vrtenje Stopnišče Svetlobe Dnevna Soba Svetilke

€356.66 €699.33

Podrobnosti o izdelku: postavka št.: seznama cdl.-c9414 postavka vrsta: akril lestenec značilnosti: sodobno napetost: ac110-260v 50/60hz telo barva: zlata telo material: kovina/akril certificiranje: ccc,ce,cqc garancija: 2 leti tipičen applicaiton: dnevna soba, resturant, kuhinja, spalnica, pisarna ect. akrilni papir lestenec proizvod

Vroče

Sodobna E27 led Obesek Luči Restavracija Nordijska Srčkan risanka kovinski Otroci soba notranja Lučka za Dekoracijo Doma Razsvetljave držalo

€11.68

Sodobna e27 led obesek luči restavracija nordijska srčkan risanka kovinski otroci soba notranja lučka za dekoracijo doma razsvetljave držalo opisi: velikosti kot slika telesa, barva črno/bela/siva/zelena/roza/rumeno/modro nebo lampshade črno/bela/siva/zelena/roza/rumeno/modro nebo, slog, nordijska konča material, kovinski kovinski vzorec obliko žarnice znanja e27 napetost

Vroče

Velikih Luksuznih Kristalni lestenec Dnevna Soba Lestenci Sodobne Lestenci luç Poročno Dekoracijo Barve Viseče Svetilke

€628.69 €748.44

Material : polish chrome železa+steklo+crystal lampshade ne vključujejo lučka velikost: 6 luči premer 60 cm,*visok 60 cm+verige 40 cm 8 luči premer 72 cm,*visok 60 cm+verige 40 cm 10 luči premer 85 cm*visoko 65 cm+verige 40 cm 10+5 sveti premer 85 cm*visoko 73 cm+verige 40 cm 12+6 luči, premera 95 cm*visoka 75 cm+verige 40 cm okova : e14 ali

Vroče

svetilka lesa restavracija dnevna soba obesek luči

€332.12 €415.15

Foto ustrelil fotografije svetilke in luči prodali so sprejeti v naravi.zaradi različnih dejavnikov, kot so fotografske opreme, tehnologije, kota, svetlobo in zaslon računalnika, nekateri kromatične aberacij lahko povzroči.prosimo, sprejmite skrbno nakup s sorodniki, ki ne more sprejeti barva razlika problem.prosimo, razumite, da takih transakcij sporov ni mogoče uporabiti

Vroče

Girban blagovne Znamke Sodobne Ročno Pihano Steklo Mehurčki Razsvetljavo Lestenec Muilticolor LED Lestenec luç

€1 052.50

Girban blagovne znamke sodobne ročno pihano steklo mehurčki razsvetljavo lestenec muilticolor led lestenec luç velikost:w60 x h80 cm(w24 xh32 ) je ugotovil:(100% ročno pihano diy namestitev lestenec, zato končnih izdelkov, ki bi bila malo drugačna od originalne slike, da bi ga, če bi lahko sprejmete razlika.) pihano steklo cevi za izbiro, da bi svojo edinstveno lestenec: led

Vroče

IWHD Moda LED Obesek Lučka Sveti Moderno Stekleno Kroglo Pendanting Svetlobe Napeljave Ustvarjalne Železa Ustvarjalna Kuhinja, Jedilnica Lampara

€125.13

Specifikacije svetlobno vrsta informacije obesek luči funkcije žarnica je vključene, led slog države, moderne dimenzije stalnica višina kot sliko stalnica širina kot sliko držalo dolžine kot sliko verige/kabel dolžina 100 cm verige/kabel nastavljiv ali ne verige/kabel nastavljiv krošnjami/backplate razsežnost 9.5 cm žarnica informacije število žarnic 1 žarnica znanja

Vroče

Welles je Ovalne Lestenec, Dnevna Soba Dekoracijo LED Sodobnih Jasno Kristalni Obesek Lestenec za Razsvetljavo Doma Lustre Lučka za Foyer

€1 512.63 €3 025.24

Welles je ovalne lestenec, dnevna soba dekoracijo led sodobnih jasno kristalni obesek lestenec za razsvetljavo doma lustre lučka za foyer >>izdelek parametrov 【blagovne znamke】:camastar 【zaporedna številka】:cm164 【materiala】:kovinski + crystal 【stalnica velikost】:100 cm / 125 cm / 150 cm / 180 cm 【strojne opreme konča】:black

Vroče

Nov sodoben minimalističen, stropni ventilator svetlobe, stropni ventilator svetlobe, spalnico, dnevno sobo, jedilnico, otroška soba izključi mikrofon daljinski upravljalnik

€392.93

Vroče

IWHD Nordijska Železa Hiši, Dokler svetlobna telesa 9 Glav Retro Lučka luminacion Slog Mansarda Letnik Industrijske Obesek Luči

€2 923.60

Specifikacije svetlobno vrsta informacije obesek luči funkcije žarnica je vključene, edison slog državo, letnik industrijske dimenzije stalnica višina kot sliko stalnica širina kot sliko držalo dolžine kot sliko verige/kabel dolžine 100 cm verige/kabel nastavljiv ali ne verige/kabel nastavljiv krošnjami/backplate 12 cm dimenzije žarnice informacije število žarnic 9

Vroče

Otroška Soba Razsvetljavo Captain America Stropne Luči Otrok Spalnica Risanka 7LED*3W&24LED*0,3 W za Dnevni Sobi Doma Dekoracija Žarnice

€137.99

Proizvod bolj us $ 189 / cena us $ 198 / cena us $ 189 / cena us $ 145 / cena us $ 156 / cena us $ 125 / cena us $ 120 / cena us $ 189 / cena us $ 179 / cena us $ 146 / cena us $ 99 / cena us $ 126 / cena us $ 299 / cena us $ 260 / cena us $ 170 / cena us $ 100 / cena us $ 241 / cena us $ 210 / cena us $

Vroče

ZMISHIBO Spot LED Srebrno Mini Kabinet Osvetlitev 12V Downlight 15 mm Cut Luknjo Strop Vgradne Svetilke IP65 Za Nakit, Kabinet Zaslon

€4.25

Zmishibo spot led srebrno mini kabinet osvetlitev 12v downlight 15 mm cut luknjo strop vgradne svetilke ip65 za nakit, kabinet zaslon 1.material: aluminij 2.velikost: kot velikost slike 3.vhodna napetost:dc12v 4.pravi watt:1w 5.lumen: 110lm-120lm 6.telo barva: srebrno 7.lighing barva: hladno bela/ topla bela/narava white 8.brez voznika.

Vroče

Sodoben Design Led Obesek Luči Stekleno Kroglo Led Obesek Lučka Jedilnico Soba Dekor Viseče Luči Spusti Svetlobo Bar Vzmetenje Svetilka

€210.38

Opis izdelka: ime:sodobno oblikovanje led obesek luči stekleno kroglo led obesek lučka jedilnico soba dekor viseče luči spusti svetlobo bar vzmetenje svetilka model no: yqds66; material: kovina + steklo; žarnica znanja: g4+e27 led žarnica; art: vara, prevlečeni; uporaba: spalnica, restavracija, kava hiša, bar; velikost: 3 luči-l112cm, h66cm;