Magistrski program Zdravstvene vede

posted in: Neuvrščeni | 0

Spoštovani člani in simpatizerji Zimsa!

Predhodno smo vas že obvestili, da je AMEU – ECM po več letih v sodelovanju s partnerskimi, domačimi in tujimi univerzami, akreditirala magistrski študijski program Zdravstvene vede, s 4 smermi:

–        Fizioterapija,

–        Zdravstvena nega,

–        Javno zdravje in

–        Integrativne zdravstvene vede.

 

AMEU-ECM želi s tem omogočiti, članom Zimsa da nadaljujejo svoje izobraževanje do magistrske stopnje. Kandidatom, ki imajo univerzitetno diplomo, magistrski naziv oz. naziv doktor medicine, se v skladu z vpisom po merilih za prehode prizna do 60 ECTS in bo zanje pripravljen poseben izvedbeni program.

 

Interes za vpis na AMEU-ECM se je močno povečal tudi na 1. bolonjski stopnji, tako da je bil vpis omejen le za najboljše maturante.

 

Magistrski študijski program se bo izvajal v sodelovanju z medicinsko fakulteto v Mariboru in Ljubljani, z angažmajem najboljših strokovnjakov iz prakse in univerzitetnih učiteljev, tudi iz tujih univerz, da bi tako ponudili znanja, ki so potrebna pri reševanju najzahtevnejših nalog v zdravstvenih ustanovah. Erasmus listina pa tudi omogoča študij na tujih partnerskih institucijah.

 

Želimo vas obvestiti, da je še nekaj prostih mest na magistrskem študijskem programu Zdravstvene vede ter da bo za prvo generacijo študentov AMEU-ECM ponudila posebno boniteto – znižanje šolnine, v primeru zadostnega števila vpisanih kandidatov.

 

PRIJAVA se odda na tej povezavi: https://vis.esmb.si/razpis_vnos_0.asp

 

Za vse nadaljnje informacije se obrnite na referat@almamater.si, spletno stran  www.almamater.si oziroma po telefonu 02/250 19 99.

 

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja,

 

prof. dr. Ludvik Toplak

predsednik AMEU – ECM

prorektor AMEU

 

cid:image002.png@01CFF2AF.FE8F5A80